Осінній ярмарок у ДНЗ-ЦРД "Джерельце"

2013-11-15

Осінній ярмарок для дітей старшого дошкільного віку відбувся 14 листопада в ДНЗ – ЦРД «Джерельце». Діти мали можливість за пісні, танці, хороводи, загадки та віршики «купувати» товар. В сценарії вдало поєднався сучасний фольклор з минулим.

Ведучими цього дійства були вихователі Чичикало Юлія Валентинівна, Гасюк Людмила Вікторівна та музичний керівник Кучер Олена Сергіївна. Діти побачили вихователів у ролі кумів, які поспішали на ярмарок.

Улюбленими творами діточок стали пісні «Ой, я молода», «А мій милий вареничків хоче». Звучали пісні, виконувались таночки, проводились ігри, діти «катались» на каруселі.

Дошкільнята познайомились із символами українського народного мистецтва: рушниками, вишиванками, віночками, калиною. Слід відмітити і естетичну насолоду від українського колоритного одягу дорослих і дітей, який залишить свій слід в душі кожної дитини і піде в майбуття з вірою у велике прекрасне життя.

На цьому святі був присутній головний оберіг – хліб. Хліб на столі – велика радість людям, бо він святий.

На фоні головної теми – любові до всього рідного, близького – поєдналися у залі кілька поколінь: діти – батьки – дідусі.

Зі словами подяки звернувся дідусь Катрусі Лапенкової – Голова Боярської міської громадської Ради старійшин Шатковський Михайло Степанович. Він сказав: «Дорогі наші внучата! Ви такі у нас гарні і талановиті! Ви – справжнє наше щасливе українське майбутнє. Ми, а це ваші батьки, бабусі і дідусі, дуже дякуємо вам за чудове свято, яке ви нам сьогодні подарували. Ростіть здорові і щасливі, любіть нашу землю, як рідну матір і батька. Поважайте старших, своїх ближніх і друзів. Пишайтеся своїм садочком, бо він у нас найкращий. Добре готуйтесь до навчання у школі, бо це буде гідним початком успішного вашого майбуття.

Велика подяка вихователям! Ви робите велику справу з виховання справжніх патріотів нашої багатостраждальної землі, ім’я якої Україна.

Бажаю вам подальших успіхів в патріотичному вихованні наших дітей».

/Files/images/DSC_1389.jpgВесела капустинка/Files/images/DSC_1437.jpgЗвернення Шатковського М.С. до вихованців ДНЗ

Кiлькiсть переглядiв: 144