• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Творча майстерня для вихователів під керівництвом вихователя Галицької А.П. по темі "Використання ІКТ в освітньо-виховній роботі з дітьми дошкільного віку в різних видах діяльності"

Творча майстерня для вихователів під керівництвом вихователя Галицької А.П. по темі "Використання ІКТ в освітньо-виховній роботі з дітьми дошкільного віку в різних видах діяльності"

2014-11-19

/Files/images/CIMG0527.JPG

18 листопада 2014 року в ДНЗ-ЦРД «Джерельце»

м. Боярки відбулося заняття творчої майстерні педагога Галицької Антоніни Павлівни для вихователів дошкільних навчальних закладів району.

/Files/images/CIMG0543.JPG

Перше заняття творчої майстерні розпочалося з представлення мультимедійної презентації по темі: "Сучасний медіа простір та його вплив на світогляд дитини".

Антоніна Павлівна розповіла про актуальність використання інформаційно-комунікативних технологій (ІКТ) в освітньо-виховній роботі з дітьми дошкільного віку та особливості розроблення перспективного планування впровадження ІКТ в освітньо-виховний процес. Також були представлені авторські проекти: «Ми знімаємо кіно», «Слухайте! Я виступаю».

В рамках проекту "Слухайте! Я виступаю", вихованець старшої групи, Ілля Горейко самостійно презентував свій проект «Відпочинок на морі».

/Files/images/CIMG0546.JPG

Закінчилось заняття творчої майстерні вправою зі слухачами «Платочна мандала», яку провела практичний психолог Ковальчук С.С.

Підсумки роботи творчої майстерні підвела головний спеціаліст управління освіти Калабуліна Г.Д.

/Files/images/CIMG0566.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 144