• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ЗДО-ЦРД "Джерельце" долучається до проекту Біоетика від БФ "Щаслива лапа"

ЗДО-ЦРД "Джерельце" долучається до проекту Біоетика від БФ "Щаслива лапа"

2019-03-04

/Files/images/zanyattya_dobroti_schasliva_lapa/На сайт_доброта_старт.jpg

1 березня 2019 року за підтримки Міністерство освіти і науки України у закладах дошкільної освіти пройшло"Всеукраїнське заняття доброти" на тему: "Гуманне та відповідальне ставлення до тварин".

Конспект тематичного заняття для старшої групи «Тварини – наші друзі» із мультимедійною презентацією був розроблений спеціалістами БО «БФ «Щаслива лапа».

ЗДО-ЦРД "Джерельце" також долучився до проведення заняття доброти у старших групах, адже виховання у дітей співчуття, відповідальності та гуманного ставлення до тварин є важливим щаблем у формуванні дитячої особистості.

Вихователі вже не перший рік проводять планомірну роботу в даному напрямку. Так у 2017 році в рамках проекту "Добра справа для міста" вихованці ЗДО-ЦРД "Джерельце" відвідали Притулок для тварин м.Боярка, познайомились із його мешканцями і привезли хвостаням смачні подарунки.

/Files/images/zanyattya_dobroti_schasliva_lapa/FullSizeRender (18).jpg/Files/images/zanyattya_dobroti_schasliva_lapa/Image-1 (51).jpg/Files/images/zanyattya_dobroti_schasliva_lapa/Image-1 (50).jpg/Files/images/zanyattya_dobroti_schasliva_lapa/Image-1 (48).jpg

/Files/images/zanyattya_dobroti_schasliva_lapa/234.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 213