• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тиждень безпеки дитини в ЗДО-ЦРД "Джерельце"

Тиждень безпеки дитини в ЗДО-ЦРД "Джерельце"

2019-03-18

/Files/images/berezneviy_tijden_bezpeki_2019/старт.jpg

Формування відповідального ставлення до власної безпеки має відбуватися на всіх етапах життя людини, а розпочинати його варто з раннього дитинства. Дорослі (педагоги, батьки) основну свою місію здебільшого вбачають у тому, щоб захищати та оберігати дитину, але дуже важливо – підготувати її саму до реального життя, насиченого різними подіями, зустрічами, ситуаціями, подекуди небезпечними. Тобто навчити дитину безпечно поводитись самостійно у довкіллі (предметному, природному, соціальному).

Саме тому в ЗДО-ЦРД «Джерельце» з 11 по 15 березня 2019 року пройшов Тиждень безпеки дитини. Відповідно до плану вихователями усіх вікових груп було проведено різні форми роботи з дітьми і батьками за розділами: «День безпеки», «Дитина і природа», «Захисти себе сам», «Вогонь – друг, вогонь – ворог»; «День здоров'я».

В організації роботи з дітьми переважали спостереження, бесіди, моделювання та аналіз проблемних ситуацій, різні види ігрової, трудової та пошуково-дослідницької діяльності, інтегровані заняття. Також активну участь у Тижні безпеки дитини взяли музичний керівник Гриценко Інна Анатоліївна та інструктор з фізичної культури Лапенкова Наталія Михайлівна.

/Files/images/berezneviy_tijden_bezpeki_2019/Image-1 (53).jpg

/Files/images/berezneviy_tijden_bezpeki_2019/Image-1 (54).jpg

/Files/images/berezneviy_tijden_bezpeki_2019/Image-1 (55).jpg

/Files/images/berezneviy_tijden_bezpeki_2019/Image-1 (56).jpg

/Files/images/berezneviy_tijden_bezpeki_2019/Image-1 (57).jpg

/Files/images/berezneviy_tijden_bezpeki_2019/Image-1 (58).jpg

/Files/images/berezneviy_tijden_bezpeki_2019/Image-1 (59).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 193