• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Творча майстерня для вихователів району під керівництвом вихователя Галицької А.П. на тему "Технологія створення мультимедійних презентацій та інтерактивних дидактичних ігор у програмі Power Point засобами перемикачів"

Творча майстерня для вихователів району під керівництвом вихователя Галицької А.П. на тему "Технологія створення мультимедійних презентацій та інтерактивних дидактичних ігор у програмі Power Point засобами перемикачів"

2015-04-21

/Files/images/061.jpg

Комп’ютерні технології нині є дієвим помічником у освітньо-виховній роботі з дошкільниками. Використання інформаційно-комунікативних технологій в групі дитячого закладу значно підвищує можливості педагога.

/Files/images/072.jpg

21.04.2015 у ДНЗ-ЦРД «Джерельце» пройшов майстер – клас для вихователів дошкільних закладів району по темі «Технологія створення мультимедійних презентацій та інтерактивних дидактичних ігор у програмі Power Point засобами перемикачів». Це було трете, заключне заняття у творчій майстерні вихователя Галицької Антоніни Павлівни з теми «Використання інформаційно-комунікативних технологій в освітньо-виховній роботі з дітьми дошкільного віку в різних видах діяльності».

/Files/images/054.jpg

Вихователь – методист Баластрік Г.В. провела з дітьми старшої групи заняття по темі «Планети сонячної системи», де діти самостійно розташовували планети за допомогою ІКТ на відповідних орбітах.

Вихователі не тільки були ознайомлені з видами освітньої діяльності дітей з використанням ІКТ, а і навчились практично створювати дидактичні ігри та навчальні презентації на комп’ютері.

/Files/images/053.jpg

Підсумки проведення майстер – класу підвела методист Управління освіти Калабуліна Галина Дмитрівна.

Кiлькiсть переглядiв: 114