• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Участь у семінарі-практикумі "Сімейні цінності"

Участь у семінарі-практикумі "Сімейні цінності"

2016-10-12

/Files/images/novini_2016-2017_navchalniy_rk/IMG_20161012_164308.jpg

Сім'я - це природний центр найглибших людських почуттів. Сімейне виховання є потужним джерелом народного світогляду, національного духу, високої моральності, трудового гарту, громадської зрілості.

З метою сприяння продуктивності і якості роботи вчителів, вихователів, соціальних педагогів, психологів для організації сімейного виховання у навчальних закладах 10-12 жовтня 2016 року на базі Боярської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5 було проведено районний семінар-практикум з теми "Сімейні цінності". Семінар-практикум провели: Корецька Леся Володимирівна - начальник відділу неформальної та інформальної освіти дітей Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України; Пріт Віктор Іванович - голова правління Міжнародної громадської організації "Рада сімей України"; Ємельяненко Сергій Анатолійович - виконавчий директор Міжнародної громадської організації "Рада сімей України".

Від ДНЗ-ЦРД "Джерельце" у семінарі-практикумі взяла участь Галицька Антоніна Павлівна, соціальний педагог закладу.

За участь у семінарі-практикумі учасники отримали сертифікати та робочі зошити до навчальної програми "Сімейні цінності".

Кiлькiсть переглядiв: 134