• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Майстер-клас вихователя ДНЗ-ЦРД "Джерельце" Галицької А.П. з проблеми «Технологія створення мультимедійних пізнавальних презентацій та інтерактивних дидактичних ігор у програмі Power Point засобами перемикачів" для вихователів району

Майстер-клас вихователя ДНЗ-ЦРД "Джерельце" Галицької А.П. з проблеми «Технологія створення мультимедійних пізнавальних презентацій та інтерактивних дидактичних ігор у програмі Power Point засобами перемикачів" для вихователів району

2016-11-03

/Files/images/novini_2016-2017_navchalniy_rk/CIMG2268.JPG

Сучасний період розвитку суспільства характеризується сильним впливом на нього інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ), які проникають в усі сфери людської діяльності, забезпечують поширення інформаційних потоків у суспільстві і утворюють глобальний інформаційний простір. Невід'ємною і важливою частиною цих процесів є комп'ютеризація освіти.

03 листопада 2016 року на базі ДНЗ-ЦРД «Джерельце» було проведено майстер-клас вихователя Галицької Антоніни Павлівни з проблеми «Технологія створення мультимедійних пізнавальних презентацій та інтерактивних дидактичних ігор у програмі Power Point засобами перемикачів» для вихователів району. На першому занятті Антоніна Павлівна презентувала авторський посібник «Крок за кроком або як створити мультимедійну презентацію» та показала на практиці як підібрати матеріал, ілюстрації, звуки, відео для створення пізнавальних презентацій та дидактичних ігор.

/Files/images/novini_2016-2017_navchalniy_rk/CIMG2273.JPG

У майстер-класі взяла участь методист відділу освіти Києво-Святошинської районної державної адміністрації Калабуліна Галина Дмитрівна.

/Files/images/novini_2016-2017_navchalniy_rk/CIMG2199.JPG

Під час проведення майстер-класу учасники переглянули організовану освітню діяльність з дітьми старшого дошкільного віку з використанням мультимедійних пізнавальних презентацій з теми «Дари осені» (вихователь - Валько Л.А.).

/Files/images/novini_2016-2017_navchalniy_rk/CIMG2249.JPG

/Files/images/novini_2016-2017_navchalniy_rk/CIMG2257.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 185