• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар-практикум вихователів ДНЗ-ЦРД «Джерельце» з теми: «Педагогіка співробітництва: сутність, ключові ідеї, форми та методи»

Семінар-практикум вихователів ДНЗ-ЦРД «Джерельце» з теми: «Педагогіка співробітництва: сутність, ключові ідеї, форми та методи»

2017-04-26

/Files/images/metodichn_zahodi/semnari_2017/image_(20).jpg

Сьогодні в умовах модернізації української освіти в першу чергу необхідно впроваджувати передові педагогічні технології у дошкільну освіту, змінювати ставлення вихователя до дітей. Пріоритетною у дошкільній освіті повинна бути педагогіка співпраці. Педагогіка співпраці – напрям педагогічного мислення і практичної діяльності, спрямований на демократизацію і гуманізацію педагогічного процесу.

26 квітня 2017 року в ДНЗ-ЦРД «Джерельце» відбувся семінар-практикум з теми: "Педагогіка співробітництва: сутність, ключові ідеї, форми та методи".

/Files/images/metodichn_zahodi/semnari_2017/image_(8).jpg

На початку семінару була проведена вправа на активізацію та згуртованість групи "Ми один єдиний букет квітів".

/Files/images/metodichn_zahodi/semnari_2017/image_(3).jpg

/Files/images/metodichn_zahodi/semnari_2017/image_(6).jpg

Після цього вихователь-методист Баластрік Ганна Володимирівна ознайомила вихователів з основними теоретичними поняттями педагогіки співпраці у мультимедійній презентації "Педагогіка співробітництва: сутність, ключові ідеї, форми та методи". Під час практичного блоку семінару вихователі мали змогу пригадати себе у дитинстві (вправа «Якими ми були в дитинстві»), визначити особистісні якості сучасного вихователя, ознайомитись та попрактикуватися планувати освітньо-виховний процес на засадах педагогіки співпраці.

/Files/images/metodichn_zahodi/semnari_2017/20170426143712.jpg

/Files/images/metodichn_zahodi/semnari_2017/image_(9).jpg

Семінар підготувала та провела вихователь-методист Баластрік Г. В.

Кiлькiсть переглядiв: 192